Actualitate

Carambol pe pasarelă, la ieșirea din Bistrița spre Cluj. Cinci mașini avariate

La final de minivacanță de Sfânta Maria, pe pasarelă pe sensul de ieșire din Bistrița spre Cluj a fost un accident în lanț. Două mașini au fost avariate inițial, după care încă trei. Șoferii și pasagerii au ieșit din cele cinci autoturisme ca să vadă cât de mari sunt pagubele.

La final de minivacanță de Sfânta Maria s-a aglomerat și DN 17. Graba unora să ajungă cât mai repede acasă a dus la un accident în lanț pe pasarelă, pe sensul de ieșire din Bistrița spre Cluj. Inițial, două mașini s-au ciocnit, după care încă trei. Urmarea celor întâmplate, cei aflați în mașini au ieșit să vadă cât de mari sunt pagubele.

Accidentul ar fi fost cauzat de o șoferiță care a confundat pedalele de frână și accelerație întrucât nu era obișnuită să conducă mașini automate, dar și de alți doi șoferi care nu au păstrat distanța regulamentară.

Minivacanța de Sfânta Maria le-a adus bugetarilor patru zile libere. Joi, 15 august, a fost zzi liberă legal, fiind Adormirea Maicii Domnului, vineri, 16 august, este zi-punte dată de Guvern, urmată de weekend.

În această perioadă, drumurile sunt aglomerate și de cei din Diaspora care se întorc în țările unde lucrează.

Etichete

10 comentarii

  • Turismul maselor de tembeli ai plaiului,deveniti ,,TURISTII ZBUCIUMATI CA SI TURMA,, impute litoralul devenit HAZNA la propriu… Toata populimea scapata in ,,lucerna,, aceea care ori tipa de ,,saracie,, ori face bani negrii la greu ,aceasta este natia premeditat imbecilizata,acesta este rezultatul…; orice plai romanesc este un rahat mare ,o imensa groapa de gunoi…iar marea a devenit urina romanilor in procent absolut sesizabil…. Scaldatul in mare este sinonim cu scaldatul in LATRINA….Nu se poate ,pandemia trecuta a fost parfum pe langa cele ce vor urma ca si consecinta a speciei degradate in speta pe cocioc….!

    46
    26
  • Minivacanta a aus idiotilor cheltuieli suplimentare dupa bubuielile de pe sosele. Halal soferi amatori.!

    23
    10
  • Da ce ziceti voi cand scapa estia, bubuitii la autostrada daca pe o amarata de Pasarela cinci nauci isi indoaie fiarele si cioantele intr-o clipita.?

    26
    8
  • Imi place poza din articol în care un moldovean rupt în sasiu (Skoda 2015 toamna) îsi cara dupa el jumatate din garsoniera.
    Sunt curios cum se comporta sistemul de frânare al cotetului la 130 km/h pe orice autostrada la o frânare de urgenta.
    Si apoi ne miram ca e carambol.

    11
    14
    • Volum nu înseamnă neapărat greutate. Remorca e cu o singura axa, deci masa maxima autorizata e 750 kg. Polistirenul de exemplu ocupa volum dar e ușor. Nu ai de unde ști ce duce in remorca. Poate fi și goala.

      12
      3
    • @nicu, se vede clar ca era goala, dupa cum s-a înfipt în Loganul din fata lui.
      Si era si în rampa….. oare cum se termina daca era la coborâre?

      4
      2
  • Radule esti sarac cu duhul. Mai ai curajul sa oferi de la tine variante de mare viteza la IDIOTII fara scoala? Nici nu mai pomenit asa ceva ca iti faci si mai mari pacate. Totul este doar legat de selectia naturala, pacat insa ca foarte des sunt si oameni nevinovati si corecti care pica victime pe sosele din cauza imbecililor.

    8
    3
    • Ce bine ca toti restu-s idioti si tu esti super destept, Bistritene. Ce ne-am face fara tine?! Fara comentariile tale acre si fara nicio utilitate?

      Eu nu vreau sa plec din tara asta si ma gandesc la solutii constructive prin care sa putem imbunatati situatia. Sa construim ce am vazut ca functioneaza prin Vest. Vest care nu este populat doar de destepti ca tine ci de oameni de toate felurile care si-au construit un mediu si o infrastructura in care te poti comporta civilizat.

      Cu perspectiva ta unde ajungem? Resemnati, lasand comentarii de kkt pe internet sau plecati in strainatate.

      Du-te circula pe autostrazile din tara, sa vezi ca se poate si la noi sa circuli civilizat la peste 100 km/h.

      9
      5
  • Am circulat deja Radule pe multe autostrazi din Europa, diferenta este doar de educatie si tocmai de asta sunt acid ca nu mai suport prostii de langa mine. In rest sa stii ca nu sunt un resemnat, am de toate aici in tara mea.

    7
    4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.