Actualitate

Via Transilvanica, un veritabil ambasador al României, la New York

Imagini cu Via Transilvanica au fost proiectate în Time Square, cea mai importantă zonă comercială a cartierului Manhattan și unul dintre cele mai importante obiective turistice din lume, care adună anual peste 40 de milioane de vizitatori.

”Drumul care unește Putna de Drobeta-Turnu Severin trece prin New York… mai exact, prin Times Square.

Aseară am avut doar câteva minute de glorie într-una dintre cele mai mari piețe publice din lume, dar ne-am bucurat foarte tare pentru că știm că nu sunt foarte multe ocaziile în care un brand din România e inclus alături de unele dintre cele mai mari companii din lume.

Așa că fără modestie credem că Via Transilvanica, proiectul nostru care de curând a apărut în lista revistei TIME, ce prezintă cele mai frumoase locuri din lume de vizitat în 2024, e singurul ambasador al țării noastre demn de o apariție atât de spectaculoasă.

Mulțumim celor de la RUF – Romanian United Foundation care au făcut posibilă prezența pe turnul Nasdaq a asociației Tasuleasa Social și a celui mai important proiect al acesteia, unul realizat din dragoste pentru țara noastră, dar și pentru istoria, cultura și natura ei.

Știm sigur că alături de oamenii potriviți #DrumulCareUnește va trece dincolo de orice hotare și bariere”, a scris pe Facebook Asociația Tășuleasa Social.

5 comentarii

  • Felicitări! Să sperăm că în curând toate drumurile de pământ de pe traseu vor fi pietruite. Mult spor!

    8
    12
    • Dacă tu crezi că traseul este făcut că tu și alții ca tine să meargă pe asfalt sau pe alt tip de pavare, înseamnă că nu știi despre ce este vorba: este vorba despre călătorie prin natură așa cum este ea: cu drumuri de pământ, ploaie, nămol, animale sălbatice, natură netulburată de beton.

      21
      1
    • Nu cred ca a-a referit la asfalt, dale, beton etc, ci de zgură sau pietricele pt grădina, din alea pe care le cumperi în sac.

      3
      5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.