Social

Răsturnare de situație în privința conducerii Liceului Tehnologic Feldru

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, întrunit marți în ședință, la propunerea inspectorului general Cristian Nicula, a decis să nu o mai numească în funcția de director pe prof. Adriana Bodea și adjunctă pe Claudia Porțiuș, ci să mențină și din 1 septembrie în fruntea școlii actuala echipă managerială.

Actuala echipă managerială formată din prof. Călin Sbîrciu – director și prof. Ioana Nechiti – director-adjunct va continua să conducă școala de la 1 septembrie a.c. și până la finalul anului școlar.

Întrebat cum s-a ajuns la această decizie, inspectorul școlar general Cristian Nicula a spus: ”Nu numai eu m-am răzgândit. Așa am analizat în Consiliul de Administrație. Eu am propus și colegii au aprobat. Ne-am gândit că așa e mai bine”.

Reamintim că inițial ISJ a decis să numească în fruntea Liceului Tehnologic Feldru altă echipă managerială formată din prof. Adriana Bodea și Claudia Porțiuș, dar angajații școlii au spus că nu sunt de acord. Ei au semnat un memoriu pe care l-au transmis ISJ și ulterior Federației Sindicatelor ”Spiru Haret”, filiala Bistrița-Năsăud în care au prezentat pe larg motivele pentru care se opun înlocuirii celor doi directori.

Despre acest subiect, am scris în articolele de mai jos:

14 comentarii

  • mda i-ati incurcat la manarii, rusinica fam BODEA
    cred ca turbeaza individul, daca va da cumva in judecata vrem sa venim la proces, si-o belito daca ne inervam, de undeva trebuie sa incepem, bodea vrei proces ai belito

    44
    4
    • O nouă serie de viitori consilieri locali, județeni, miniștrii, au înfrânt Bacalaureatul și-n toamna aceasta.
      BN-ul, ISJ-ul l’u Nea PeSeDe dă Beclean – Cristian, Cristian Nicula – este ULTIMUL clasat pe țară în ceea ce privește promovabilitatea la sesiunea de toamnă a viitorilor membrii PSD FĂRĂ Bacalaureat. Despre ce competențe manageriale, profesionale, deontologice și morale vorbim, când el, Cristian Nicula prin marea-i competență profesională/managerială al clasat județu pe ULTIMUL loc din țară.
      Du-te dom’le la Figa și fă nește împachetări cu nămol să nu te mai cunoască lumea de competent ce ești.
      Autoritățile statului trebuie să se sesizeze cu privire la respectarea legii la matrapazlâcurile de numiri/denumiri/revocări pe care le-a făcut!
      În ceea ce-l privește pe băiatul din live, vorbește de parcă dă cu târnacopul în beton.
      El săracu are nevoie de Școală, Abecedar, Gramatică și apoi să se întâlnească cu un avocat care să-i ia taxa pe lipsa școlii.

      37
      4
  • Auzi la el, psd-istul: „ne-am gândit că așa e mai bine”. Dar la lege nu te-ai gandit? Nu ti-a trecut prin cap, tov. Nicula, ca exista legi in tara asta? Voi faceti asa cum ganditi ca este mai bine pentru voi, evident! Cand ai numit-o pe colega de partid ai ignorat legea iar acum, cand ai revocat-o, te-ai pisat iar pe lege pentru ca asa te-ai gandit tu ca-i mai bine ca sa scapi de scandal!

    71
    6
  • Bună ziua – Domnul Pedagog,
    Sunt însărcinata lui Van Gogh.
    Sunt și-o pesedistă nepereche.
    O să-mi tai cu briciul o ureche
    S-o trimit lui Nicula-ntr-un plic:
    Școala-i ori bodegă, ori nimic!
    La final să spună-ntreg județul
    Aici, la Bistrița – s-a rupt hățul.

    34
    7
  • Multumim Timp Online ca ati adus la lumina aceasta manevra politica.

    Răzgândacii ar trebui sa isi prezinte demisiile!

    65
    4
  • Asta înseamnă unitate. Să meargă doamna hotărâtă la catedră și să dovedească acolo dacă are ce…..
    Domnule primar Opriș, ți-ai cam pierdut din ,,notorietate”. Prost rău ți-ai început mandatul care nu l-ai început.

    55
    3
  • Bună ziua,
    Văzând toate aceste lucruri care aici sunt la scară mică de județ mic,la nivel de țară lucrurile cresc exponențial”
    Vreau să întreb cititorii oare eu ce să îi învăț pe nepoți ca la copii mei le-am spus să învețe dacă vor dorii o viață mai bună.
    “Să învețe sau sa intre într-un Partid de Tineri?”

    28
    4
  • Buna ziua. Cred ca se mai demonstreaza o data de ce este nevoie de o presa libera si independenta intr-o societate democrata. Cu aceste articole, s-a demonstrat puterea pe care o poate avea presa in societate si de ce avem nevoie de o presa libera. Din curiozitate am cautat subiectul si in alte publicatii, dar nu l-am gasit. Felicitari Timp On Line. Felicitari Cristiana Sabau.

    59
    8
  • Tot respectu pt Timp Online si pt Doamna Cristina Sabau nu putem sa vrem sa fim directori doar ca asa ne dorim lasati pe cei care cu adevarat merita functia respectiva.Felicitari pt toti cei ce sau implicat in acest caz.

    34
    5
    • pare ca restul presei (fost relevante) s-a inrosit inca dinainte de alegeri si roseste in continuare

      7
      1
  • Doamna Sabau singurul jurnalist din BN in adevaratul sens al cuvantului ! Sa nu uitam ca Mass media este „cainele de paza al democratiei”iar in situatia data cel mai bine spus!

    16
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.