Actualitate

Incendiu la Unirea, cauzat de un scurtcircuit la panouri fotovoltaice

Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit în localitatea componentă Unirea la un incendiu izbucnit la un garaj, cu risc de propagare la casa de locuit, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat, la o anexă (garaj și lemnarie/ magazie), pe o suprafață de cca.50 mp. Acesta a fost localizat în limitele găsite, înainte sa se extindă la vecinătăți. Doi copii au fost evacuați de proprietari din zona de risc, fiind în afara oricărui pericol.

O butelie a fost evacuată din zona de risc, pentru evitarea producerii unei deflagrații.

O persoana de sex masculin a suferit arsuri ușoare la nivelul unui membru superior, a primit asistenta medicala la fața locului din partea unui echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea tuturor focarelor și pentru îndepărtează elementelor de construcție care prezintă riscul prăbușirii.

După finalizarea intervenției s-a stabilit cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit la instalația electrică a unui sistem de panouri fotovoltaice cu acumulator.

(Foto-Video: ISU Bistrița-Năsăud)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.