Sport

Gloria, meci pe Stadionul ”Jean Pădureanu” în etapa a 3-a din Liga 3

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă pe teren propriu în etapa a 3-a din Seria 7 a Ligii 3, în compania formației Metalurgistul Cugir.

Partida este programată sâmbătă 14 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu”.

”Întâlnim o echipă care în decursul timpului a luptat mereu pentru locurile fruntașe. Va fi un meci, ca toate de altfel, foarte greu, pe care ni-l putem face noi ușor dacă vom reuși să înscriem, să avem posesie, să ne creăm situații. Cel mai important este să obținem cele trei puncte puse în joc”, spune antrenorul Cristian Pustai.

În primele două runde, Gloria a învins acasă CSM Codlea (4-1) și a pierdut în deplasare cu CS Universitar din Alba Iulia (0-2).

Etichete

5 comentarii

  • Cum de poate juca echipa de fotbal Gloria Dumitra pe stadionul din Parcu Mare dacă acest stadion este aşa de nasol încât trebuie dărâmat ?!
    Asta ținând cont că deja sa construit un stadion la marginea oraşului pe dealul Cocoşu unde acum joacă fotbal doar femeile .

    14
    7
    • La câți spectatori vin la noi la fotbal încap toți pe primul rând a stadionului deja construit pe păşunea din Unirea şi mai rămân şi locuri libere pe acel rând.;o))

      12
      5
    • Simplu stadionul din Unirea este aşa departe de oraş încât dacă echipa ar juca acolo atunci acolo nu.ar merge nici măcar mâna de suporteri care merg acum pe Stadionul din Parcu Mare.
      Ar merita ca un joc din campionatul ăsta regulat să fie ținut pe stadionul din Unirea pentru a vedea unde vin mai mulți suporteri în Parcu Mare sau în Unirea.

      15
      2
  • Eu am fost de acord cu demolarea stadionului (Jean Pădureanu) din parcul mare (Regele Mihai ) pentru este vechi, trebuie cumpărat, renovat, nu mai corespunde cerințelor actuale, și am zis ca e mai bine sa construiești altul nou .
    Dar când am văzut prețul stadionului nou 500 milioane lei (100.000 euro) m-am răzgândit.
    S-a construit un stadion aici, în orașul în care locuiesc eu și a costat 12 milioane de euro.

    Vreau stadion nou, dar ieftin, !
    Așa ca, m-am răzgândit, e mai ieftin să cumperi stadionul vechi și să-l renovezi

    8
    5
    • Trebuie să se construiască Tribuna Vest şi păstrarea pistei de atletism pentru a se întregi ovalul Stadionului care este visul atâtor sportivi şi suporteri ai sportului Bistrițean.

      20
      4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.