Comunicate

Cum să reinventezi rețete de vară, bune tot anul, cu ingrediente din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

Indiferent dacă ești amator în arta culinară sau adevărat chef în devenire, atunci când dai frâu liber imaginației și experimentezi cu ingrediente proaspete, în rețetele tale, este imposibil să nu ai un rezultat delicios în farfurie.

Ca să ne aducă și mai aproape de gusturile și aromele bucătăriei de altădată, Hanul Boieresc, marcă proprie PENNY și chef Alex Petricean s-au inspirat din povestirile comunității online și au creat o nouă mini-serie video Memoria gustului de vara – în Rețete cu poveste, în care vei afla cum să redai gustul amintirilor în rețete reinterpretate. Proiectul vine cu noi idei în bucătărie, pe care merită să le testezi, și este promovat pe canalul de YouTube și pe website-ul PENNY.

Chef Alex Petricean reinterpretează gusturile românești, redând bucuria de a descoperi noi preparate cu care să-ți impresionezi invitații. Dacă ai încercat deja turtele gătite pe plită și pieptul de pui la jar, dar și ceafa de porc la grătar în stil marinăresc, află cum poți reda gustul autentic al tocăniței pe care o prepara mama sau bunica, folosindu-te de produsele proaspete din gama Hanul Boieresc de la PENNY.

Atunci când gătești, nu renunța la calitate și îndreaptă-te către ingrediente care se remarcă prin prospețime, așa cum sunt și cele de la PENNY.

De ce să alegi produsele din gama Hanul Boieresc? În primul rând pentru că respecta tradiția, le poți găsi în magazine pe tot parcursul anului și ai la dispoziție un sortiment variant pe care il poți folosi în mâncărurile delicioase pe care vrei să le prepari. Gama Hanul Boieresc acoperă toate categoriile de produse necesare pentru un festin complet, inclusiv carnea, lactatele, brânzeturile, mezelurile, alimentele de bază, conservele de legume și fructe, dulciurile, dar și băuturile alcoolice, nealcoolice și produsele din pește.

Rețete cu gust de copilărie

Chef Alex Petricean a reinterpretat tocănița de vară cu carne de porc, inspirat fiind de amintirile oamenilor din comunitatea online. Tocănița ne duce cu gândul la bucatele cu gust din copilărie, la momentele când mama sau bunica pregătea această rețetă și noi încercam să dăm o mână de ajutor în bucătărie. Iar pentru unii dintre noi, tocănița este prima experiență de gătit.

De obicei, secretele rețetelor care ne duc cu gândul la farmecul bucatelor românești de odinioară se transmit, cu pasiune și pricepere, din generație în generație. Din fericire, oamenii sunt tot mai dornici să simtă din nou gusturile de odinioară, care să le trezească emoții și amintiri, și încep să-și umple din nou farfuriile cu bucate mai sănătoase, pregătite acasă.

PENNY și Chef Alex Petricean au demonstrat că rețetele pot fi reinterpretate. Urmează, pas cu pas, rețeta din materialul video și vei ajunge la rezultatul dorit, indiferent dacă ești priceput sau nu în bucătărie. Cu fiecare preparat gătit, vei vedea că vei căpăta și mai multă experiență și că puțină imaginație și creativitate sunt cheia succesului unui adevărat răsfăț culinar.

Oricând ai nevoie de o sursă de idei pentru poftele tale, vizitează canalul de YouTube și website-ul PENNY. Vei observa că micile detalii fac diferența și că poți să redescoperi noi modalități de a găti feluri de mâncare atât de îndrăgite.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.