Social

ONG-urile încep să adune ajutoare pentru sinistrați. Ce puteți dona

Organizațiile nonguvernamentale din județ încep să adune ajutoare pentru sinistrații din județul Galați. Sunt organizate acțiuni umanitare atât la Bistrița, cât și la Beclean.

Din 18 Septembrie – Asociația Impact Bistrița va colecta donații pentru persoanele afectate de inundații.

Donațiile se pot aduce la sediul Impact, zona Ștefan cel Mare, în perioada 18 – 28 septembrie. În prima etapă, pot fi donate pături, apă la 0.5 / 1 l, alimente neperisabile (conserve/batoane proteice), pături, plapume, perne, lenjerii și produse de igienă personală.

În a doua etapă, în luna octombrie, se vor colecta haine pentru adulți și copii, alimente neperisabile pentru gătit, cum ar fi ulei și făină.

Se pot face și donații în bani în conturile RO89BTRL00601205N59700XX (lei) sau RO80BTRLEURCRT00N5970001 (euro) Asociația Impact Bistrița, detalii donație ”ajutor inundații Galați”

La Beclean, Asociația ”Un pas spre salvare” va aduna pături, saci de dormit, îmbrăcăminte și încălțăminte noi, alimente neperisabile, legume și produse de igienă la magazinul Galat din oraș.

La Liceul Tehnologic Agricol Beclean se vor aduna de asemenea donații, persoană de contact Pop Dănuț tel 0753108861.

7 comentarii

  • Eu credeam ca ONG-urile sunt organizații de voluntari, care fac totul din dragoste pt semeni…,
    Până când am văzut un interviu pe z YouTube cu Alin Useriu, cu Tibi Useriu și ei spun clar ca ei primesc salariu de la Tasuleasa Social , ca cheltuielile cu hotelul, deplasarea la z București, la Târguri Turistice , restaurant etc sunt decontate,
    Așa vreau și eu să fiu ONG, cu salariu și cu toate cheltuielile plătite,
    Voluntarii merg la plantat, la implantat de borne, șefii au salariul asigurat!

    19
    3
    • Păi măi Adriane tu pînă n ziua de azi nu ți ai dat seama că ong urile sînt de fapt srl uri undercover ??? ,😉😉

      13
      1
  • Din punct de vedere practic poate era mai indicat ca unele puncte de colectare (mai ales pentru produse alimentare) sa se amplaseze aproape de marile lanturi de magazine. E o sugestie , motivele nu cred ca trebuie explicate.

    5
    2
    • Punctele de colectare ar fi bine sa fie in zona Palatului justitiei ,zona cu cabinete de avocati,birouri notariale.Empaticii se vor milostivi.

      5
      1
  • Au făcut ceva autoritățile, Apele române etc de la ultimele MARI inundații încoace ? Au consolidat digurile ?
    Reply: nu!

    Discurs acum 16 ani
    „Este imperios necesar înălțarea și CONSOLIDAREA digurilor (râul Prut, Siret, zona, Roman , Pașcani, Botoșani)Suceava și , zona Maramureș (mîna Borșa)…
    Vizionează „TARICEANU INUNDATII”2008, pe YouTube
    https://youtu.be/756kb6DpLhE?si=77MZpAvQs2zNIq6H

    5
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.