Actualitate Recomandări

Accident pe Dealul Târgului. Doi copii și mama acestora, duși la spital

Pompierii militari au intervenit la un accident produs pe DN 17C la ieșirea din Bistrița, pe Dealul Târgului, în urma căruia doi copii și mama lor au fost transportați la spital.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat de la locul accidentului doi copii în vârstă de 9 și 10 ani și pe mama acestora, în vârstă de 35 de ani.

Mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor.

Victimele au fost transportate la UPU-SMURD Bistrița conștiente și cooperante, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

”Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17C, între Bistrița și Dumitra. La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul ca un autoturism condus de o femeie de 35 de ani din Feldru a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului, doi minori de 9, respectiv 10 ani, pasageri în autoturism au necesitat investigații medicale la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare negativă în cazul femeii. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

(Foto: ISU BN)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.