Actualitate Recomandări

Accident cu cinci răniți, pe Dealul Târgului. Doi au rămas încarcerați

Două echipaje de descarcerare și două ambulanțe SMURD (inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă) au intervenit la un accident rutier produs pe DN 17C, pe Dealul Târgului, în care au fost implicate două mașini și în urma căruia două persoane au rămas încarcerate.

La locul accidentului a fost direcționată și autospecială de transport victime multiple din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița.

Echipajele au găsit cinci victime, dintre care două încarcerate, conștiente, iar alte trei (doi copii și un adult) în afara mașinii, de asemenea conștiente, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Cei doi bărbați rămași încarcerați, care prezentau multiple traumatisme, au fost extrași de către echipajele de descarcerare și predați conștienți echipajelor medicale. Pentru a-i scoate din mașină, pompierii au fost nevoiți sa îndepărteze mai multe elemente de caroserie.

Toate cele cinci victime au primit îngrijiri medicale la locul accidentului rutier și au fost transportate la UPU-SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

”Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident produs pe Drumul Național 17C, între Bistrița și Dumitra. La locul accidentului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Dumitra a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din aceeași localitate. În urma accidentului, cei doi șoferi și trei pasageri din cele două autoturisme au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Testarea cu aparatul etilotest a putut fi realizată doar în cazul femeii, rezultatul fiind negativ, bărbatului urmând să-i fie recoltate mostre biologice la spital”, a comunicat Poliția.

(Foto: ISU BN)

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.