Politică Recomandări

Noul mandat al președintelui CJ Radu Moldovan, validat de Tribunal

Tribunalul Bistrița-Năsăud a validat mandatul 2024-2028 al președintelului Consiliului Județean, Radu Moldovan, liderul organizației județene PSD.

La depunerea candidaturilor PSD pentru Camera Deputaților și Senat, Radu Moldovan le-a mulțumit cetățenilor pentru încredere și susținere. ”Întâmplător sau nu, validarea mandatului meu s-a făcut în această zi și sper să fie de bun augur”, a menționat președintele CJ Bistrița-Năsăud.

La alegerile locale din 9 iunie, Radu Moldovan a câștigat al patrulea mandat la șefia Consiliului Județean, cu 51,2% din voturi.

El va depune jurământul și își va prelua atribuțiile după data de 26 octombrie, atunci când expiră actualul mandat.

Conform legii, toți aleșii locali (primari, consilieri locali, președinte CJ, consilieri județeni) trebuie validați de instanță înainte de a-și începe mandatul.

6 comentarii

  • Imaginați-vă ce se întâmpla astazi dacă câștiga frumușelul de Robică
    Era un alai întreg de mandoline, chitare, coborau îngerii pe pământ la inaugurarea, instalarea lui Robică
    Rău faci, rău primești domnule Robică, te zbați intr-o mocirlă politica, toți îți inchid ușile în bot, nimeni nu te vrea ,bișnitarile

    23
    6
  • Era dezastru. sigartaii se și vedeau stăpânii orașului. Toți lingăii de pe lângă el se tineau ca sunt cineva moce mai inventa o piesa. Era circul de pe lume.

    E timpul meu si al tău

    12
    6
  • Acum o sa va fie bine. Veti fi fericiti prin reprezentanti, prin alesii vostri. Va veti bucura ca lor le vor creste palatele tiganesti, vilele pe Coasta de Azur, in Austria ori chiar in America. Veti plati mai mult la stat, veti castiga mai putin dar va veti bucura ca bugetarilor si politrucilor le va merge din ce in ce mai bine. Fiti fericiti de buna voie ca in curand fericirea va fi obligatorie. Veti aplauda, veti rade si veti plange la indicatiile de partid ca in Corea de Nord!

    8
    5
    • V-a bătut Radu de sunteti vineți și acum la cwr. Nu aveți soluții, idei,nimic.doar gargară

      3
      1
  • Bucurati-va, bucurati-va, aplaudati si votati! Acum, ca de la Craciun se vor intoarce foamea, frigul si intunericul! Oricum, nu va lasati, fie foame, frig ori intuneric, voi laudati si aplaudati! Fiti mandri de alesii vostri!

    10
    6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.