Actualitate

Lucrările la pasajul pietonal subteran din Decebal, pe ultima sută

Intervențiile la pasajul pietonal subteran din zona Pieței Decebal, parte din proiectul cu bani europeni de reconfigurare a axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului din Bistrița, au intrat pe ultima sută de metri.

În curând, sosesc și scările rulante.

Pasajul pietonal subteran face parte din proiectul european de circa 14,2 milioane de euro ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”, derulat de Primăria Bistrița, și este realizat de compania M.I.S. Grup.

Etichete

8 comentarii

  • Toate bune și frumoase ! Mulți bani cheltuiți aproape degeaba ! Nu sunt pesimist din fire,dar cred că liftul va funcționa maxim 2 zile, mulțumită unora.

    45
    8
  • Dacă acestea sunt finisajele, e jalnic. Acoperișul e potrivit pentru „Programul Tomata”. Consider că e inutil și scump.

    31
    6
  • cei facut i bun facut …!!! 100 de ani va exista acest pasaj asa ca trebuie sa avem grija de el , nu mai conteaza controversele din trecut .,ci trebuie sa privim spre viitor ….

    11
    9
    • 100 de ani
      Dupa ce se strica liftul si se umple de….nu mai intra nimeni acolo 100 de ani!!!

      4
      2
  • Voi realizati ce carca de bani s-a ingropat acolo, pentru inutilitatea asta de pasaj?! Au mai pus si lift la covilirele alea, de un prost gust greu de intrecut.

    10
    4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.