Politică

Vasile Silași a început al 6-lea mandat de primar la Chiochiș alături de viceprimarul de la UDMR

Primarul Vasile Silași a început oficial al șaselea mandat în fruntea comunei Chiochiș, avându-l din nou alături pe viceprimarul UDMR Papp Andrei. La momentul festiv a participat subprefectul Decsei Atilla.

Înainte de alegeri, Vasile Silași anunța că Primăria Chiochiș a primit finanțare pentru proiectare și execuție pentru aducțiunea gazului în 5 sate care nu sunt racordate la rețea: Țentea, Sânicoară, Manic, Buza Cătun și Jimbor. Alt proiect la care se lucrează este cel de canalizare cu o finanțare de 30 de milioane de lei, respectiv aducțiunea apei (aceeași valoare) în satele Țentea și Sânicoară, respectiv o parte din Jimbor și o parte din Bozieș care nu s-au încadrat pentru finanțare prin Masterplan.

Lucrările de asfaltare a DJ 172 A Beclean – Chiochiș sunt și ele avansate.

În al șaselea mandat, Vasile Silași vrea să continue alături de viceprimarul Papp Andrei proiectele începute pentru ca viața oamenilor din Chiochiș să fie mai bună.

1 comentariu

  • Cea mai ieftina varianta pentru apa in Sannicoara si Tentea este racordarea le reteaua de apa din judetul Cluj care este la doar 2km de Sannicoara la limita de judet. La fel este si cu magistrala de gaz.Succes domnule primar.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.