Actualitate

Ședință extraordinară a Consiliului Local Bistrița în 17 octombrie

Consiliul Local Bistrița se reunește în ședință extraordinară în data de joi 17 octombrie, ora 14.00.

Ședința extraordinară a CL Bistrița se va desfășura prin mijloace electronice de comunicare, iar pe ordinea de zi, care până atunci ar mai putea fi suplimentată, sunt două puncte:

Aprobarea execuţiei bugetului local, bugetului instituţiilor publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii din bugetul local, bugetului creditelor interne și bugetului fondurilor externe nerambursabile al municipiului Bistrița pe Trimestrul III anul 2024.

Modificarea anexei la Hotărârea nr. 164/18.09.2023 a Consiliului Local privind aprobarea documentaţiei de avizare lucrări de intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici a obiectivului de investiții ”Creşterea eficienţei energetice a clădirii Căminului Cultural Ghinda”.

Va fi una dintre ultimele întruniri, poate chiar ultima, ale actualului legislativ, al cărui mandat expiră în 22 octombrie.

2 comentarii

  • La un campionat (mondial) de ”comentaci-ageaba”, bistrițenii ar lua primul loc. Zero la implicare civică, la pus mâna, la menținut ordinea, dar primii la ”ironii” pe care nu le gustă nimeni (om fi având sechele post-covid!).

    10
    7
  • Mai puțin decât probabil se vor ocupa și de strada Lalelelor care se află într-o stare deplorabilă la 180 m de primăria Bistrița . Iluminare 30 % după reclamații vin și pleacă nu se poate ! Containere de gunoi deschise tot timpul ! Pute domnilor . Trotuare în stare jalnică. Să mergi cu căruciorul de copii pe trotuar ie o aventură pentru că ie piatră concasată . În fața fostului punct termic nr.1 deși ie drum cu două benzi de circulație se circulă numai pe un sens din cauza mașinilor parcate neregulamentar provocând divergențe si amenințări cu bătaie. Poliția locală vine se uită și pleacă . De ce ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

KissFM

KISSFM

GA – Vertical

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

Titlu Articole Recente

Articole recente