Actualitate

”Agentul 007” în acțiune. Prin ce probe au trecut cei mai buni polițiști

Au demonstrat că nimic nu-i poate lua prin surprindere când trag la țintă, că sunt puternici și bine antrenați și pot parcurge în cel mai scurt timp un traseu. Vorbim despre polițiștii din serviciile de acțiuni speciale și din structurile operative ale Inspectoratului de Poliție Județean care s-au întrecut în concursul „Best Cops Bistrița-Năsăud”.

A treia ediție a compeției „Best Cops Bistrița-Năsăud”, organizată de Biroul Pregătire Profesională al IPJ, s-a desfășurat sub forma a trei probe ce au presupus: parcurgerea unor trasee aplicative, a unor probe fizice și efectuarea de trageri cu armamentul din dotare asupra mai multor ținte, a informat Biroul de presă al IPJ.

Concursul, la care au participat în special polițiștii din serviciile de acțiuni speciale și structurile operative a avut loc joi.

Cei mai buni au primit vouchere cadou și diplome de la Asociația Internațională a Polițiștilor, Regiunea Bistrița-Năsăud.

8 comentarii

  • E diferenta mare intre ceea ce învață elevii români și cei străini
    Românii tocesc, învață pe de rost, integrale, derivate, ecuații, străinii învață să fie cetățeni, responsabili, să se implice în comunitate, să fie creativi, să fie flexibili, să învețe ce le place și ceea ce îi pasionează , să experimenteze să nu le fie teamă să greșească.

    Polițiștii români trag la țintă, se luptă cu infractorul, polițiștii străini au negata să aplaneze conflictele, să zâmbească să vorbească frumos, să câștige încrederea cetățenilor.
    – “Bună seara, vă rog frumos să dați muzica mai încet” s-au plâns vecinii…
    Imediat “ Boss” , o dau cum să nu!
    – Va doresc o seară bună și petrecere frumoasă. Sper ca nu va fi nevoie să revenim !
    – Sigur ca nu !

    14
    13
    • Da când îți intră hotul in casa sa vina polițistul român și să joace rebus cu el. Ești dom’le de pe alta lume. Parca societatea asta se duce de râpă, daca se antrenează nu e bine că trebuie să vorbească frumos, daca nu se antrenează sunt burtoși, daca nu se impun în fața cocalarilor sunt prieteni sau fricoși. Oare când fiecare instituție a statului își va face treabă odată și noi ceilalți la fel sa nu tot comentam sa ne aflam în treabă. Vorba aia până să nu ai internet , știau doar si tai ce îți poate capul… acuma…știe toată lumea cat de ,’inteligent’ esti!

      16
      9
    • @ coach.
      O alta ipostază, într-o altă țară:
      FRANCE, Perpignan (Sud) : o zi „normală” de patrulare, într-un cartier mai dubios, cu puștani, bro’, deliquants, puși „pe huliganeala” , Poliția dă amenda unuia care rula pe un – Scooter fara acte, neînmatriculat. – Ăla „face gura mare”, vb urât cu police, puștii(pretenarii lui) , vin că hienele, incep sa arunce cu pietre spre polițiști …..situația escaladează :
      (…) Dar, 🚓 🐺 vine politia Națională:
      „FORCE DOIT RESTER A LA LOI”( FORTA TREBUIE SA RĂMÂNE CU LEGEA!)
      „Forța este a legii/ordinii”
      Franța 🇫🇷: poliția municipală cheamă (întăriri) poliția Națională „Un contrôle de police vire à l’émeute , c’est du ! !” pe YouTube
      https://youtu.be/BBZra9-EU8U?si=ZOnR-mAA61DbDsFa

      10
  • Ref: „polițiștii străini au negata să aplaneze conflictele, să zâmbească😁 să vorbească frumos” ok, asta e poliția Engleză !(Metropolitan Police).

    –-
    Francezii și polizei- nemții „te bat ca la sare” !! Când e cazul 🤗
    Au revoir.

    22
  • {at} coch.🤦

    După ce coborâți din norișorii roz cu inorogi, puteți viziona mai jos!
    Daaaa,foarte surâzători!

    Asta-i poliția REALA, in Germania de ex: Politia Germană (Deutch), în tura de NOAPTE.
    https://youtu.be/sm4Xtg7YnIA?si=tpr8JTsmS-m4mGnG
    Control la gară, Berliner n, 🇩🇪 ( in urma cu o săptămână un polițist a fost atacat /rănit grav la ochi, ) controale pt. , anumite obiecte ce sunt interzise: contondente,
    Obiecte tăioase, Knuckles,narcs,
    Bastoane, alcool, substanțe interzise, minori (15 ani),fara acte identitate,etc.
    etc.Vizionează „Waffenkontrollen an Berliner Bahnhöfen | SPIEGEL TV” pe YouTube
    https://youtu.be/sm4Xtg7YnIA?si=D49DvBgB4gbpSznw

    9
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.