Actualitate

Accident între Crainimăt și Viișoara. Două persoane au fost rănite

Pompierii militari și polițiștii rutieri din Beclean au intervenit la un accident rutier produs la intersecția Drumului Național 17 cu Drumul Național 15A, între Crainimăt și Viișoara (foto).

Din primele date, un tânăr de 20 de ani din județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sărățel – Crainimăt, ajuns la intersecția cu Drumul Național 17, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus de o tânără de 18 ani din Ilișua.

Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului din Maramureș și a unei pasagere din autoturismul condus de tânăra din Ilișua, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, a precizat Poliția.

Accident și la Rodna. Femeie rănită. Șofer băut și posibil drogat

Tot duminică, pe Drumul Național 17D, în Rodna, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Rodna care a ieșit dintr-o benzinărie a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe Drumul Național 17D, pe direcția Rodna spre Anieş și care era condus de un tânăr de 22 de ani din Sângeorz-Băi. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în cazul tânărului de 22 de ani și de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 51 de ani. Totodată, în urma testării cu aparatul DrugTest a bărbatului de 51 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.