Sport

Conducerea Gloriei: Deciziile arbitrilor ne obligă să luăm atitudine

Conducerea clubului Gloria acuză faptul că deciziile injuste ale arbitrilor împotriva echipei de fotbal din Liga 3 au dus la un clasament care nu reflectă realitatea din teren.

După șapte etape, Gloria ocupă locul 3 în Seria 7 a Ligii 3, la trei puncte de liderul Unirea Alba Iulia și la un punct de ACS Mediaș, ocupanta poziției secunde.

”CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud este un club care respectă în permanență sportivii, antrenorii și suporterii dar și echipele adverse, arbitrii și observatorii.

Din păcate, deciziile din ultima perioadă ale arbitrilor în ceea ce privește evoluția din teren a echipei noastre din Liga a 3-a ne obligă să luăm atitudine. Nu putem accepta ca munca depusă de jucători, antrenori, staff și conducerea clubului să fie afectată de astfel de decizii injuste iar clasamentul seriei din care facem parte să fie modificat în urma acestora.

Regulile practicării fotbalului sunt aceleași pentru fotbalul din întreaga lume – indiferent de nivel, ele având rolul să mențină jocul sigur dar mai ales corect. Ne dorim arbitraje corecte și decizii care să fie consecința calității fotbalului prestat de echipa noastră dar mai ales respect și o bună colaborare între toți factorii implicați în fenomenul sportiv, pentru a ne putea bucura de fotbal!

Atașăam două fragmente video care atestă greșeli de arbitraj comise împotriva echipei noastre la meciurile cu CSM Unirea Alba Iulia și ACS Mediaș 2022”, este comunicatul semnat de conducerea CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Gloria va întâlni miercuri, într-un meci amical, echipa Viticola Lechința. Fotbaliștii pregătiți de Cristian Pustai se vor pregăti alături de echipa care activează în Liga a 4-a, cu doar trei zile înainte de un nou meci oficial, cel de sâmbătă ora 15.00 de pe teren propriu cu CIL Blaj.

Etichete

4 comentarii

  • Genul ăsta de comunicat este o ofensa adusă iubitorilor fotbalului. Dacă erați mai buni mai inscriati de două ori și era liniște. Abordarea conducerii clubului este total greșită. Trebuia formată o echipă de tineri bistrițeni cu antrenor bistrițean care să stea 4 , 5 ani în Liga 3 , să crească să câștige experienta și să atace promovarea la momentul oportun. Dacă promovarea se ratează Pustai și Lullaku își iau banii și se cară și o luăm de la capăt. E corect?

    12
    5
  • Rog echipele din Liga a III a , din grupa FC Gloria Radului Bistritean să se dea la o parte si sa-i lase pe „ai noștri” să castige meciurile. Rog de asemenea și arbitri să fie mai buni și mai omenoși.
    Echipa județeană tre sa fie „in fruncea” ligii precum iubitul conducător al județului.
    Da’ cum se poate așa ceva?!?
    Facem stadion de 80 milioane de coco si nu ne lasa echipele adverse si arbitri sa castigam, să promovăm!!!
    Sa fie Directivă de partid! FC..-..-..2018 în Superliga si Champions League!
    Executarea !!! :))))

    11
  • Fotbalul nu este sport ci o mizerie.
    Apropo : Câți oameni au fost la acest derby au încăput toţi pe stadionul din Parcu Mare ? 🤣
    Se justifică astfel un nou stadion imens dacă nici cel existent nu se umple ?

    4
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.