Actualitate

Doi elevi din Ilva Mare au plecat împreună de la școală, însă nu au mai ajuns acasă

Doi elevi de gimnaziu, unul de 12 ani și altul de 13 ani, din Ilva Mare au plecat împreună de la școală marți și nu s-au mai întors acasă potrivit părinților care au sesizat dispariția unuia dintre ei la 112. Informația e confirmată și de inspectorul general Cristian Nicula.

Situația a fost adusă la cunoștința polițiștilor miercuri de mama unuia dintre copii, Dragoș Sabin Podoabă (12 ani). Femeia le-a spus că fiul ei a plecat de la școală ieri și nu a mai ajuns acasă.

Polițiștii de la Investigații Criminale au început căutările și au aflat că băiatul ar fi plecat ieri, după încheierea cursurilor, împreună cu un alt coleg, Nicolae Ionuț Mescheniuc (13 ani) înspre stația CFR și ar fi plecat cu un tren spre județul Suceava.

Contactat telefonic, inspectorul școlar general Cristian Nicula a confirmat situația. ”Ținem legătura cu Poliția”, a spus el.

Dragoș Sabin Podoabă are circa 1,5 metri înălțime, aproximativ 40 de kg., păr negru, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare neagră, hanorac gri cu glugă și adidași de culoare neagră.

Nicolae Ionuț Mescheniuc are 1,65 metri înălțime, circa 60 de kg., păr castaniu, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare verde-camuflaj, hanorac albastru cu glugă și adidași de culoare albă.

Dacă i-ați văzut, sunați la 112 sau adresați-vă celei mai apropiate secții de Poliție.

În această după-amiază, s-a transmis și un mesaj RO-Alert.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.