Social

Campanii de colectare gratuită a deșeurilor textile. Prima, în noiembrie

Începând cu 1 ianuarie 2025, este prevăzută în legislație obligativitatea de a colecta separat deșeurile textile. Nu mai avem voie să punem deșeurile textile în pubela neagră.

ADI deșeuri Bistrița-Năsăud va începe o campanie de colectare gratuită a deșeurilor textile.

”Am decis ca aceste deșeuri textile să le colectăm periodic într-o campanie gratuită, după modelul campaniilor de colectare a deșeurilor vegetale. Pentru o mai bună organizare a acestei activități, începem mobilizarea pentru prima campanie de colectare a deșeurilor textile în perioada 1-15 noiembrie.

Prin urmare, faceți curat în dulapuri, vedeți ce păstrați și ce doriți să aruncați și urmăriți programul campaniei de colectare a deșeurilor textile din luna noiembrie“!”, a menționatul șeful ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

4 comentarii

  • Uite o inițiativă bună. Dacă ați pune și la blocuri containere pentru hârtie, sticle, plastic ar fi și mai bine. No, numa zîc.

    17
    4
    • Există la blocuri containere care permit trierea deșeurilor doar că incă există locatari care nu vor să se conformeze. In plus, accesul neîngrădit al unor concetățeni care cotrobăie după….. și lasă in jur o mare mizerie este problema reală a orașului.

      22
      1
  • Poate ne spune nea Niculae și de povestea cu biodeseurile, ce obligație aveau ADI Deșeuri și Uraturile? Și când a fost scadența? Astea cu promovări și idei și povesti nu o sa mai meargă mult, când mă uit pe euorstat in ce drept suntem îmi dau seama că poveștile de la Adi deșeuri sunt de-ale lui Caragiale povesti

    5
    3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.