Sport

Remus Vlad spune că, valoric, Gloria nu corespunde Ligii I: Şansele noastre de promovare sunt mici

Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa, Remus Vlad, a declarat că, după părerea sa, niciuna dintre echipele calificate în play-off nu arată de Liga I în acest moment, doar CSU Craiova şi ASA Tg. Mureş fiind ”un pic mai cu faţa spre performanţă”. Obiectivul nr. 2 al grupării bistriţene, formarea unei echipe tinere.

”Ce şanse de promovare avem? Puţine. Dacă luam trei puncte cu CSM Rm. Vâlcea mai era ceva, să zicem. Şanse sunt mai puţine, o să vină jocuri şi mai grele, cu Craiova, cu Tg. Mureş… Cu Reşiţa şi cu FC Olt ne mai batem noi pe-acolo. Nu ştiu Craiova, dar cred că niciuna dintre echipele care sunt în play-off nu are faţă de Liga I la momentul actual. Valoric, niciuna corespunde primei ligi. Hai să zicem că puţin Craiova şi Târgu Mureş sunt un mai pic mai cu faţa spre performanţă. Noi avem statutul ăsta al insolvenţei şi e greu, îţi trebuie un buget. Vrem să ne batem până la sfârşit, cu posibilităţile noastre, să obţinem rezultate cât mai bune şi vom vedea unde suntem când se trage linia. Ne concentrăm foarte mult pe formarea şi promovarea de jucători tineri de la centrul nostru, pe asta trebuie să ne axăm, în sezonul viitor. Dacă putem să ne batem pentru promovare, o facem, nu ştiu ce va fi. Obiectivul nr. 2 e formarea unui echipe tinere, cu jucători din centrul nostru”, a afirmat directorul tehnic al Gloriei.

El a declarat că în partida cu liderul CS Universitatea Craiova, de sâmbătă 26 aprilie, din etapa a doua a play-off-ului, Gloria porneşte cu şansa a doua: ”Orice joc trebuie abordat cu încredere, chiar dacă întâlnim, să fim corecţi, o echipă mult mai valoroasă şi mai bine pregătită. Am scos rezultate bune cu ei în sezonul regulat, dar erau în altă situaţie, în construcţie. Acum au un statut foarte clar, citesc că joacă pe salarii de 100.000 de euro. E şi o presiune mare pe ei. Dacă au sau nu drept de promovare, este treaba FRF. Păi hai să zicem, au o superechipă pentru Liga a II-a, ca să nu zic că au o echipă foarte bună de mijlocul clasamentului în Liga I. Luând-o de la portar până la atacanţi, au jucători de valoare: Pleşan, Varga, Curelea şi aşa mai departe. Ne vom duce la Craiova să ne batem cu armele noastre, ce vom realiza vom vedea”.

Remus Vlad spune că nu este normal, pe niciun stadion, ca în timpul meciului copiii de mingi să fie instruiţi în a da mingile înapoi în teren cu întârziere, pentru a trage de timp în favoarea echipei gazdă: ”Este o lipsă de fair play. Am păţit şi noi de multe ori în deplasare, când copiii de mingi erau instruiţi să nu dea mingea repede în teren. E o chestie urâtă”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS