Politică Sport

„EuroCampionii”! Tineri din Şieu Odorhei şi Şintereag şi-au disputat Cupa PNL la fotbal

Echipe formate din tineri din comunele Şieu Odorhei şi Şintereag şi-au disputat, duminică, pe terenul din satul Şieu Sfântu, Cupa PNL la fotbal. Competiţia a fost organizată de preşedintele PNL Şieu Odorhei, Jenor Beudean, care le-a promis participanţilor că va face toate demersurile pentru amenajarea unui teren de fotbal sintetic pe care aceştia să poată practica sport.

La Cupa PNL la fotbal au participat tinerii din comunele Şieu-Odorhei şi Şintereag care au jucat pe un teren din satul Şieu Sfântu. Potrivit preşedintelui PNL Şieu Odorhei, Jenor Beudean, la organizarea acestei competiţii au mai contribuit Lucian Lupşa, liderul PNL din Şieu Sfântu, şi Stelian Pop, consilierul deputatului Stelian Dolha.

La competiţie au participat mai multe echipe, câştigătoare fiind echipa din Şieu Sfântu.

Unii tineri au jucat în tricouri galbene inscripţionate cu sigla PNL, iar alţii în tricouri albe inscripţionate cu numele europarlamentarului Norica Nicolai. Câştigătorii au primit o cupă special făcută pentru acest minicampionat.

„Am promis tineretului din comuna Şieu Odorhei că eu voi continua să susţin activitatea sportivă şi că voi prezenta Consiliului Local Şieu Odorhei propunerea mea de a amenaja un teren sintetic de fotbal unde aceştia să poată practica în condiţii optime acest sport”, a declarat Jenor Beudean, care este şi consilier local în comuna Şieu Odorhei.

eurocampionii 2 eurocampionii 3 eurocampionii 4 eurocampionii 5

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS