Actualitate

Gala Rockului Bistriţean, în Schullerwald, vineri 5 august

Asociaţia Culturală Prefix 990 va organiza Gala Rockului Bistriţean - ediţia a VI-a, eveniment care va avea loc vineri 5 august în Pădurea Schullerwald şi la care vor participa trupe rock din municipiu şi din alte localităţi, informează ziarul primăriei.

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie va avea loc Festivalul Internaţional de Satiră şi Umor „Mărul de Aur” ediţia a XXVII-a, organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor Bistriţa. Din fondurile alocate de la bugetul local se vor achiziţiona echipamente de sonorizare şi instalaţie de lumini, necesare pentru organizarea în bune condiţii a acestei manifestări, dar şi a altor evenimente similare.

Asociaţia EUROTIN Bistriţa va implementa Proiectul „Fii prietenul mediului înconjurător”, al cărui obiectiv este responsabilizarea tineretului faţă de mediul înconjurător şi stimularea interesului de a se implica în acţiuni de promovare a protecţiei mediului. În cadrul proiectului va avea loc, în perioada 5 – 7 august 2011, la Heidenfeld, un atelier de lucru pe teme de protecţie a mediului şi un concurs de ecologizare.

Toate aceste proiecte sunt cofinanţate de la bugetul local.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.