Sport

Gloria Bistrița – Unirea Jucu 2-1. Valer Săsărman: Vrem să fim și mai convingători (FOTO)

FC Gloria Progresul Bistrița a obținut a doua victorie consecutivă în Liga a III-a, trecând pe teren propriu de formația Unirea Jucu, scor 2-1 (1-0) în etapa a 6-a, și a urcat pe locul 6 în clasamentul Seriei 5. ”Joc dârz. Sper s-o ținem tot așa, chiar dacă urmează o serie de meciuri mai grele”, a spus Săsărman.

1 gloria jucu 2 valer sasarman 4 oct 3 gloria unirea jucu 4 gloria unirea jucu

Traian Jarda a deschis scorul pentru Gloria în minutul 18, scorul la pauză fiind 1-0. Oaspeții au egalat în minutul 67 prin Lucian Turcu, însă Ionuț Hlinca a înscris golul victoriei în minutul 70: 2-1 final.

În urma acestui rezultat, Gloria a acumulat 9 puncte (golaveraj 9-6) și a urcat de pe locul 8 pe poziția a 6-a.

Antrenorii Valer Săsărman și Dorel Zegrean au trimis în teren următorul 11: R. Pop – Budăcan, Hlinca, Fizeșan, B. Dobrea – Fl. Alexandru, Jarda, Țegle, O. Bucur – Al. Pop, Brumă. Au mai intrat: Colța, Rogozan, Sâplăcan.

Partida a început cu cinci minute întârziere deoarece ambulanța nu a ajuns la timp la stadion.

”A fost un meci tensionat, fiecare echipă avea mare nevoie de victorie. N-a fost un joc spectaculos, plăcut ochiului, în schimb a fost unul dârz, cu agresivitate de ambele părți. Chiar dacă n-a fost un joc prea reușit, le mulțumesc băieților pentru dârzenie și mă bucur că am obținut a doua victorie consecutivă. Le-am și spus că trebuie să legăm două-trei victorii, nicio echipă nu e de neînvins și cu o serie de rezultate bune putem ajunge sus în clasament. Sperăm ca în continuare să avem evoluții și mai convingătoare, chiar dacă urmează o serie de meciuri mai grele”, a declarat la final antrenorul Gloriei Bistrița, Valer Săsărman.

5 gloria unirea jucu 6 gloria unirea jucu 7 tinut budacan 4 oct 8 gloria unirea jucu

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Călin Lazăr – central, Ioan Duma (ambii din Mediaș) și Adrian Epure (Orlat) – asistenți. Observatori: Attila Birtalan (Crasna), Doru Matei (Zalău).

Celelalte partide din etapa a 6-a a Ligii a III-a, Seria 5: Unirea Dej – Arieșul Turda 0-2, FC Zalău – CSM Sighetu Marmației 2-1, Sănătatea Cluj – FCM Baia Mare 0-4, Metalurgistul Cugir – CS Oșorhei 2-3, Avântul Reghin – CS Iernut 2-1, CSC Sânmartin – Industria Galda 6-3.

AICI clasamentul detaliat.

În etapa viitoare, a 7-a, Gloria Progresul Bistriţa joacă în deplasare cu Arieșul Turda – vineri 10 octombrie, ora 15.00.

Rezultatele Gloriei în acest sezon: 3-0 cu Unirea Dej (a), 1-2 cu FC Zalău (d), 0-1 cu CSC Sânmartin (d), 1-2 cu CSM Sighetu Marmaţiei (a), 2-0 cu Industria Galda (d), 2-1 cu Unirea Jucu (a).

9 gloria unirea jucu 10 gloria unirea jucu 11 gloria unirea jucu gloria unirea jucu

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.