Actualitate Social

Aroganțe mititene

Valentin Pop Mititean e membru PDL și e director, acel director care a reușit să o comită într-un asemenea hal încât a dat în judecată Guvernul care l-a pus în jilț. Dar V.P Mititean e arogant. Că are de ce. Nu l-a schimbat nimeni din funcție din cauza gafei.

De curând, Traian Andron, fost adjunct al lui Valentin Pop Mititean, relata într-o adunare generală a Asociației crescătorilor de albine cum șeful lui i-a confiscat computerul de pe birou și i-a interzis accesul la internet și telefon ca să nu mai poată ajuta cu informații fermierii care aveau nevoie de sprijinul instituțiilor statului. Mai exaltat din fire, Traian Andron a vorbit de „cenzură comunistă”, abuzuri și multe altele, lucruri care nu prea au fost luate în seamă la momentul respectiv poate și din cauza patimii cu care au fost rostite.

Joi, într-o conferință de presă, la Prefectură, în care Valentin Pop Mititean a venit să vorbească despre cifre scrise de alții pe hârtie fără să poată fi măcar coerent în înșiruirea lor, l-am întrebat cum comentează acuzațiile pe care i le aduce Traian Andron.

Cât adevăr este în spusele lui Traian Andron?

Nu face obiectul conferinței de presă.

Ba face fiindcă denotă cum dumneavoastră înțelegeți să conduceți instituția, ce management faceți. Nu cred că e în regulă să luați computerul unui fost director adjunct.

Este părerea dumneavoastră.

Luați computerele oamenilor și le investigați să vedeți ce au în ele?

Probabil.

Știți să folosiți un computer. Am fost la dumneavoastră în birou și nu am văzut să aveți un computer pe birou?

Purtați ochelari?

Pe de altă parte, vreau să vă întreb dacă v-ați retras plângerea împotriva Guvernului?

Păi nu v-ați dus în 11 să vedeți?  Interesați-vă așa cum v-ați interesat că am depus plângere.

La această aroganță a intervenit și șeful ierarhic, pe numele lui Cristian Florian, căruia, ca un soldat disciplinat ce este, V.P Mititean i-a răspus: „Da,  bineînțeles”.

În cazul în care nu-l cunoașteți pe Valentin Pop Mititean, să știți că e domnul acela care vorbește în felul următor: „Am văzutttttttttttt”, „am făcuttttttttttt”, „am hotărâttttttttttttttttttttttt”.

Cristiana Sabău

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS