Actualitate

Campanie de sterilizare şi adopţie a câinilor fără stăpân derulată de municipalitate

Primăria Bistriţa a demarat, sub motto-ul ”De ce să-i condamni? Fii responsabil!”, o campanie de sterilizare a câinilor şi de adopţie a celor fără adăpost care va ţine până în august. Cei interesaţi pot merge la adăpostul pentru câinii fără stăpân de pe str. Simpozionului nr. 2.

1 campanie caini pmb 15”De ce să-i condamni? Sterilizarea este un act de responsabilitate. Fii responsabil! Abandonul este un act de inumanitate. Stop abandonului! Conform legii, este obligatorie 2 campanie caini pmb 15sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân, aparţinând rasei comune. Nerespectarea acestei dispoziţii se sancţionează cu amendă de la 5.000 la 10.000 de lei”, este mesajul principal al campaniei organizate de Primăria Bistriţa.

Prin intermediul unor pliante, bistriţenilor li se explică de ce sunt importante vaccinarea, adopţia şi sterilizarea:

”De ce este important să nu abandonăm câinii? Pentru că este un act de inumanitate, o cruzime. Imaginează-ţi cum ar fi să fii tu abandonat, să suferi de foame şi frig, să fii hăituit, să se arunce cu pietre în tine şi să fii otrăvit. Câinii de pe stradă sunt responsabilitatea noastră, a tuturor. De ce este importantă vaccinarea lor? Pentru că unele boli purtate de câinii nevaccinaţi ar putea face rău oamenilor. vaccinarea opreşte răspândirea bolilor. De ce este importantă adopţia unui câine? Adoptând un câine înseamnă că salvezi un suflet. S-a demonstrat că oamenii care au un câine sunt mai fericiţi şi mai responsabili. Câinele este cel mai bun şi mai loial prieten al omului, el merită dragostea noastră. De ce este importantă sterilizarea? pentru a nu se înmulţi necontrolat. Înmulţindu-se necontrolat, ajung să fie abandonaţi pe stradă şi în adăposturi. Poţi adopta un căţel din adăpostul public, str. Simpozionului nr. 2”.

2 comentarii

  • BUNA TREABA, DAR DIN PACATE INFORMATIA AJUNGE GREU PE STRAZILE ORASULUI, ACOLO UNDE SUNT CASE SI CAINI NESTERILIZATI IN CURTI!!!!!AR TREBUI FACUTA O CAMPANIE INFORMATIVA LA FIECARE STRADA, SA SE AFISEZE ASTFEKL INCAT SA STIE TOTI OAMENII, FIINDCA SUNT MULTI CARE AR FACE LUCRUL ASTA!!

  • Buna ziua,
    Va rog sa-mi comunicati unde are loc (locatia, cabinet) campania de sterilizare si cine suporta costul operatiei ?
    Va multumesc.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS