Actualitate

Control al Autorităţii Electorale la fostul PDL

Autoritatea Electorală Permanentă a făcut un control la fostul PDL ca să vadă ce bani a avut la dispoziţie partidul condos de Ioan Oltean şi de unde au provenit aceştia.

Controlul a fost făcut în conformitate cu prevederile art. 35 alin. (1), art. 36 alin. (1), (5) şi (6) din Legea nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cu Planul de control pe anul 2015, aprobat de preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, precum şi cu notificarea misiunii de control.

În perioada 2-5 martie 2015, AEP a efectuat controlul finanţării Partidului Democrat Liberal – Organizaţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud pentru anul 2014, iar în luna mai a întocmit Raportul nr. 9642 din 20 mai 2015 privind rezultatul controlului.

“Ca urmare a verificărilor efectuate asupra documentelor contabile puse la dispoziţia echipei de control s-a constatat că veniturile Partidului Democrat Liberal – Organizaţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud au totalizat 88.966,00 lei şi au fost obţinute din cotizaţiile membrilor de partid în sumă de 63.966,00 lei şi din donaţii în sumă de 25.000,00 lei. Nu au fost constatate încălcări ale legislaţiei în vigoare cu privire la finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale”, se arată în raportul publicat în Monitorul Oficial cu numărul 457 din data de 25 iunie 2015.

2 comentarii

  • Dupa cum spunea fostul ministru Sandu, la PDL erau 2 registre de donatii, unul oficial si unul neoficial, ultimul cu milioane de euroi. Probabil ca s-a controlat numai ala oficial, era clar ca ala era ok..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS