Actualitate Recomandări

Copil de opt ani, lovit de o maşină. Martor: L-am auzit strigând: Nenea, mă iertaţi, eu sunt de vină!

Un băiat de opt ani a suferit o fractură, miercuri după-amiază în jurul orei 17.00, după ce a fost lovit de un Ford pe strada Ioan Slavici pe care încerca să o traverseze prin loc nemarcat şi fără să se asigure.

sofer accidentŞoferul, un bărbat din Bistriţa, a declarat pentzru Timp Online că băiatul care se întorcea cel mai probabil de la şcoală, i-a sărit pur şi simplu în faţa maşinii. Şoferul a pus frână, dar tot nu l-a putut evita. Dovadă este o zgârietură pe partea dreaptă a maşinii şi oglinda îndoită.

Vasile Moldovan, martor la toată scena, ne-a spus că a auzit o bubuitură şi apoi văzut maşina care a făcut un viraj martorbrusc la stânga. „L-am auzit pe copil strigând: Nenea, mă iertaţi, că eu sunt de vină! Şoferul a oprit. Copilul plângea, era speriat, a venit salvarea şi l-a dus la spital. Am înţeles că a suferit o fractură”, a spus el.

Un echipaj de la Poliţia Rutieră a făcut măsurători la locul accidentului şi a stat de vorbă cu martorii ca să afle circumstanţele în care s-a petrecut toată întâmplarea.

accident copil 2 accident copil 3 accident copil 4 accident copil 5

1 comentariu

  • De mult trebuia pusa acolo o trece de pietoni. Trec oamenii pe acolo ca si cum s-ar juca cu ruleta ruseasca. Tind sa cred ca cei mai multi cred ca au vre-o 9…10 vieti … ma rog … Zi de zi vad cum isi risca viata… TREABA LOR!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.