Cofetăriile Cristina impresionează şi anul acesta vizitatorii Târgului de Nunţi Mariage Fest 2016 de la Hotel Metropolis cu torturi şi prăjituri spectaculoase, atât ca gust, cât şi ca apariţie.
Managerul Cristina Istrate a explicat pentru Timp Online că anul acesta la modă sunt torturile natur. „Sunt la modă şi anul acesta torturile la care le poţi vedea blatul, decorate cu multe fructe. Apoi, se păstrează tendinţa culorilor metalizate: auriu, argintiu. Am venit la târg şi cu multe torturi lucrate cu mâna, cu pliuri. Anul acesta am creat decoraţiuni şi cu cristale, deoarece la nuntă tortul trebuie să strălucească, să fie plin de culoare, de lumină. Tortul trebuie să fie o apariţie cu atât mai mult cu cât, la noi, e scurtă, de câteva minute, şi cred că trebuie să fie ceva spectaculos. De aceea, am folosit un suport cu foarte multe cristale”.
La fel ca şi în anii trecuţi, Cofetăriile Cristina au venit la Mariage Fest şi cu arome noi. „Anul acesta, am venit cu mai multe notăţi în materie de gust, dar, într-adevăr, unul este extraordinar, spunem noi, fiindcă am folosit un blat cu prune uscate, fără făină, iar ca şi conţinut are flori de levănţică şi zmeură. Toate sunt puse într-un mousse de ciocolată albă. E o combinaţie mai îndrăzneaţă, zicem noi, dar foarte gustoasă, cel puţin mie mi-a plăcut foarte mult”, a spus ea.
La Bistriţa Mariage Fest mai puteţi admira aşadar tortul pe buturugă de copac. „Putem să facem torturi şi cu zece etaje dacă e necesar, dar să nu uităm că noi mâncăm torturile însiropate şi e destul de dificil să faci un tort etajat, însiropat, care să aibă şi un mousse bun şi să fie cu foarte multe etaje”, a adăugat Cristina Istrate.
La ediţia din acest an a Bistriţa Mariage Fest se organizează, în premieră, şi un concurs pentru cel mai frumos şi cel mai gustos tort, iar Cofetăriile Cristina participă la ambele. „Am folosit mai multe tehnici, printre care pliurile, pudra de aur de 24 de carate, am folosit pictură, dantelă din zahăr, flori lucrate manual, tot ce e decor pe tort e făcut din materiale comestibile. La concursul pentru cel mai gustos tort participăm cu cel care are gust de levănţică. E o noutate şi pentru noi, dar poate fi pregătit pentru nuntă şi pentru orice alt eveniment”, a spus ea.
Cei care încheie contracte în timpul târgului de nunţi – după ce gustă din toate bunătăţile pregătite de cofetari – primesc discounturi avantajoase.
Adaugă comentariu