Actualitate

A început vacanța elevilor. Cât costă închirierea echipamentului și lecțiile de schi pe Pârtia Cocoș

Elevii din județ au intrat, de astăzi, în vacanța de schi și până la începutul săptămânii viitoare când reîncep cursurile se pot relaxa pe Pârtia Cocoș, unde monitorii îi așteaptă să le ofere primele lecții.

Chiar de luni, numeroși copii și adolescenți au venit la pârtie chiar de la deschidere ca să apuce să coboare măcar de 10-15 ori într-o zi. Pe cei mai mici i-au însoțit părinții care au asistat și la primele ore de instructaj pentru cei care vor să învețe să practice acest sport.

”A prins foarte bine vacanța aceasta a elevilor și vremea a ținut cu noi, s-a putut face zăpadă. Ne bucurăm și profităm cât se poate și sperăm să țină cât mai mult. Un copil de la 6 ani în sus învață să schieze. În două-trei ședințe poate coborî singur pârtia fiindcă este una ușoară, potrivită pentru a învăța, dar trebuie repetate anumite exerciții pentru a stăpâni și mai bine schiurile, dar baza o poate învăța în 2-3 ședințe, adică să controleze schiurile, să învețe să le oprească, să le stăpânească el pe ele, nu invers. Este mare interes din partea părinților mai ales să-i învețe pe copii să schieze. Stăm pe pârtie de la ora 10.00 de când se deschide și până la închidere și suntem suprasolicitați, numai să ne țină picioarele. Ne bucurăm”, a spus Cristian Chindea, monitor de schi.

Prețul unei ședințe variază între 100 și 120 de lei.

De la Centrul de închiriere aflat la baza pârtiei, echipamentul pentru schiat poate fi închiriat cu 50 de lei pe zi, iar pentru placă se plătește 60 de lei/zi. Monitorii centrului oferă lecții de schi la prețul de 120 de lei/oră, pe bază de programare. Dacă două persoane vor să învețe simultan prețul este de 200 de lei/oră.

Pârtia mică, deservită de teleschi, este deschisă de luni până vineri între orele 10:00 și 22:00, iar sâmbătă și duminică de la 09:00 la 22:00.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS