Actualitate

A luat foc şi pădurea dintre Nepos şi Rebra

Incendiul stârnit joi seară s-a întins pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare de lizieră, cauzele nefiind încă anunţate. Totodată, la Săsarm au ars 3 hectare de vegetaţie uscată.

Joi,  la ora 16.55, a fost sesizat prin SNUApU 112 faptul că în zona ”La cruci”, situată între Nepos şi Rebra, a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat SVSU Feldru, ISU Năsăud, silvicultori din cadrul Ocoalelor Silvice Feldru şi Someş-Țibleş Năsăud, împreună cu poliţişti de la Secţia 6 Năsăud, care au luat măsuri de stingere a incendiului, ce se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare de lizieră, informează IPJ BN.

În funcţie de concluziile privind cauzele probabile de izbucnire a incediului, vor fi luate măsurile legale care se impun.

Totodată, Garda de Intervenţie Beclean a intervenit la ora 13.48 pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată în localitatea Săsarm, unde au ars aproximativ 3 hectare de vegetaţie uscată, anunţă ISU Bistriţa.

La ora 18.19Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi a intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate la un coş de fum în oraşul Sîngeorz-Băi.

În dimineaţa zilei de vineri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud, a fost solicitat, prin numărul unic de urgenţă 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie individuală în localitatea Leşu. Evenimentul s-a produs cel mai probabil datorită unui mijloc de încălzire improvizat, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă forţe şi mijloace din cadrul Gărzii de Intervenţie Sîngeorz Băi care au intervenit pentru stingerea incendiului.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS