Social

A patra comună din Bistrița-Năsăud în care se introduc restricții

Conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bistrița-Năsăud, pentru limitarea răspândirii coronavirusului, se introduc restricţii în comuna Mărișelu, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori.

Restricţiile prevăzute de Hotărârea CJSU se vor ridica atunci când incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori, în funcţie de comunicarea Direcţiei de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud.

Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 14 octombrie.

Măsurile de restricție introduse în unitatea administrativ-teritorială vizată restricționează activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor de pe raza acestui UAT.

De asemenea, activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi în unităţile de cazare.

Se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

În plus, este restricţionată activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Reamintim că în 11 octombrie au fost introduse restricții similare în comuna Braniștea, iar în 12 octombrie în comunele Șieu Odorhei și Ciceu Mihăiești.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3136173933178742

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS