Actualitate

Accident tragic la Măgura Ilvei. Un tânăr de 33 de ani și-a pierdut viața

Un tânăr în vârstă de 33 de ani din Măgura Ilvei a decedat după ce a intrat cu mopedul într-un stâlp de susținere a podului de cale ferată. Bărbatul nu avea permis, iar vehiculul nu era înmatriculat.

La sosirea echipajelor medicale, victima era în stop cardiorespirator și s-a început protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel astfel că a fost declarat decesul la fața locului, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident semnalat pe Drumul Județean 172D, în Măgura Ilvei. La locul evenimentului polițiștii au constatat că un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe un moped a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere al unui pod de cale ferată. În urma accidentului, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului. Verificările polițiștilor au indicat faptul ca acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și mopedul implicat în eveniment nu este înregistrat sau înmatriculat”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.