Recomandări Social

Acoperișuri din Rebrișoara și Feldru, albite de grindina care a căzut din abundență (VIDEO)

(VIDEO) Furtunile care s-au abătut duminică seara asupra județului Bistrița-Năsăud au adus cu ele și grindină care a lovit pe Valea Someșului Mare. La Rebrișoara și la Feldru au căzut cantități mari de gheață care au rămas pe acoperișuri.

Din cauza vântului puternic, un copac s-a prăbușit în zona străzii Arțarilor din Bistrița, în apropierea unui loc de joacă.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil inclusiv pentru județul Bistrița-Năsăud în perioada duminică 5 iunie, ora 12.00 – luni 6 iunie, ora 06.00.

În cea mai mare parte a Moldovei, în Muntenia, Dobrogea și Carpații Orientali și Meridionali, iar seara și noaptea, local și în Banat și Oltenia, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Aceasta se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului și vijelii (cu viteze în general de 55…75 km/h), precum și grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse și în Transilvania și restul Moldovei.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS