Actualitate

Acţiune de igienizare a Pădurii Codrişor, în cadrul Zilei de curăţenie naţională ”Let’s Do It, Romania!”

Bistriţenii voluntari care doresc să participe la campania de ecologizare sunt aşteptaţi sâmbătă 12 mai, la ora 10.00, lângă Ştrandul Codrişor. Mănuşile şi sacii menajeri sunt ”din partea casei”.

Ziua de curăţenie naţională “Let’s Do It, Romania!” va avea loc anul acesta sâmbătă 12 mai, ca şi în Bulgaria, Moldova şi Turcia, în contextul în care peste 85 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie – 25 septembrie.

Primăria municipiului Bistriţa s-a raliat şi în acest an iniţiativei „Let`s Do It, Romania!”, anunţă municipalitatea.

Astfel, sâmbătă 12 mai, la ora 10.00, bistriţenii care doresc să participe la această acţiune sunt aşteptaţi pe malul stâng al Râului Bistriţa, lângă Ştrandul municipal „Codrişor”, pentru a participa la igienizarea Pădurii Codrişor.

Într-o acţiune de voluntariat organizată în colaborare cu Primăria, în aceeaşi zi, 30 de deţinuţi de la Penitenciarul Bistriţa vor igieniza malurile râului Bistriţa în localitatea componentă Sărata.

Un grup de poliţişti şi de elevi voluntari ai poliţiei în prevenirea criminalităţii vor participa la acţiunea de colectare de deşeuri cu ocazia Zilei curăţeniei  naţionale. Grupul format din aproximativ 40 de persoane va igieniza o zonă la alegere din municipiul Bistriţa.

Şi jandarmii se vor alătura voluntarilor, pentru a curăţa zonele din apropierea municipiului Bistriţa, adunând resturile menajere depozitate în mod necorespunzător.

Organizatorii acţiunii asigură mănuşi şi saci menajeri.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.