Actualitate

Acțiune de ecologizare în Schulerwald, unde va fi amplasată o mare machetă din PET-uri

”Tinerii redau culoare. În această perioadă se desfășoară proiectul Color Select implementat de Asociația Creative Ideas of Youth People to Society. Proiectul se concentrează pe selectarea selectivă a deșeurilor și implică peste 100 tineri în toate activitățile proiectului. Timp de 10 zile, tinerii, au participat la un concurs pe echipe care a vizat mai multe activități benefice atât pentru ei cât și pentru comunitate. Au distribuit pliante și au convins cetățenii bistrițeni că este cazul să colecteze selectiv deșeurile. De asemenea, în social media tinerii au distribuit mai multe postări de pe pagina asociației pentru a atrage atenția asupra acestei probleme”, anunță CIYPS.

Duminică, 2 septembrie, în Pădurea Schulerwald va avea loc o acțiune de ecologizare selectivă începând cu ora 10.00. Toți cei care doresc să se implice în această acțiune sunt bine veniți. Tot duminică se va crea cea mai mare machetă din PET-uri și va fi amplasată în Pădurea Schulerwald.

”Dorința noastră este ca tinerii să fie vectori de schimbare pozitivă pentru Bistrița, iar modalitatea de selecție a deșeului să fie una modernă și eficientă. Sunt foarte mulți tineri în Bistrița care fac voluntariat, care se implică”, se mai arată în comunicat.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS