Actualitate

Acțiuni ale polițiștilor pentru depistarea șoferilor care conduc băuți sau drogați (FOTO)

În contextul creșterii valorilor de trafic în week-end, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei al Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere cât și pentru siguranța traficului rutier, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astfel a fost organizată o acțiune în scopul depistării persoanelor care conduc vehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În derularea activităților, polițiștii rutieri au folosit aparatele alcooltest și drug test.

La activitate au participat și polițiști ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității care au prezentat șoferilor principalele pericole la care se expun în urma consumului de alcool sau droguri.

Totodată în contextul temperaturilor ridicate, polițiștii le-au adresat șoferilor câteva recomandări pentru o deplasare în siguranță.

Acțiunile polițiștilor rutieri atât cele în scop preventiv, cât și cele pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, continuă.

Foto: IPJ BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.