Actualitate

Administratori de localuri, amendați fiindcă nu au verificat certificatul verde al clienților

Doi administratori ai unor localuri publice din municipiul Bistrița au fost sancționați de către jandarmi deoarece au permis accesul în incintă fără a verifica certificatul verde al unor clienți.

Administratorii au fost sancționați cu câte 1.000 de lei amendă, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare.

Cuantumul amenzilor pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, jandarmii au aplicat pe raza județului Bistrița-Năsăud 31 de sancțiuni contravenționale, astfel: 9 amenzi în valoare de 7.400 de lei și 22 de avertismente scrise.

Au fost constatate trei cazuri de părăsire a carantinei, iar pe timpul verificărilor executate persoanele nu se aflau la adresa de domiciliu, ca urmare cei în cauză au fost sancționați cu câte 1.000 de lei fiecare.

Și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au fost aplicate, numai în ultimele 24 de ore, 26 de sancțiuni contravenționale: 3 amenzi în valoare de 3.000 de lei și 23 de avertismente scrise.

De asemenea, au fost aplicate amenzi în valoare de 2.400 lei pentru tulburarea ordinii publice, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, respectiv provocarea unui scandal, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS