(FOTO) O mamă şi o fiică din Bistriţa au decis să promoveze împreună produse din piele naturală făcute de artizani din Transilvania. Cristina şi Liana David au creat Artizanro, un magazin online care vinde în ţară şi străinătate, produse de artizanat româneşti, realizate în ediții limitate în ateliere meșteșugărești independente din judeţele Mureş şi Cluj.
Zilele acestea, cele două sunt prezente la Căsuţa nr. 3 de lângă Biserica Evanghelică unde vă aşteaptă să testaţi şi apoi să cumpăraţi produsele pe care le promovează.
„Noi am cumpărat genţi şi poşete din piele naturală făcute de artizani din Transilvania, mai precis din Cluj, Târgu Mureş şi Reghin. Încă nu am găsit un artizan la Bistriţa, dar, dacă am auzi de unul, cu siguranţă am vrea să colaborăm cu el. Sunt produse de foarte bună calitate. Ne-am dus direct în atelier. De acolo am cumpărat totul. Ne-au arătat cum se confecţionează fiecare şi noi am încercat să inspectăm fiecare bucată şi să le alegem numai pe cele de cea mai bună calitate şi într-un stil clasic. Le cumperi şi te ţin o viaţă, dar şi stilul se va potrivi ani la rândul. Suntem la început, dar suntem optimiste. Credem foarte mult în aceste produse. Sunt frumoase, noi ştim că sunt valoroase. Tot ce trebuie să facem este să ne expunem cât putem de des şi să le arătăm oamenilor ce avem de oferit. Suntem o echipă mamă-fiică, iar proiectul acesta ne încântă pe amândouă”, a spus Cristina David.
Puteţi vedea produsele şi pe Artizanro.com, site abia lansat de câteva zile: „Avem modele şi pentru femei, genţi de business, foarte multe tolbe, huse de tabletă, o gamă variată. Trimitem genţile acestea şi în ţară, dar şi în Europa şi în SUA, însă printr-un alt site. Suntem mândre să promovăm cultura şi arta acestei ţări şi în exterior. Sunt mulţi oameni care vor calitate şi dispuşi să investească în ea. Sunt poşete făcute de mână, bucată cu bucată, pielea e de foarte bună calitate. Poate dura şi 12 ore să se facă o singură geantă. Sunt oameni care apreciază asta. Pe de altă parte la noi nu sunt scumpe comparativ cu alte zone”, a adăugat Cristina David, încântată îşi să aibă alături mama.
„Suntem echipă mamă-fiică. Şi eu mă mândresc cu asta, dar fiica mea şi mai mult. Mă gândesc că cel mai bine e să faci o afacere în familie, nimeni nu te înţelege mai bine decât familia, nimeni nu e mai corect şi mai dedicat decât ea. Am început să vindem şi asta ne dă curaj. Am vrea să vindem mai mult, avem un stoc destul de mare, dar vrem să vindem şi la Târgul de Mărţişor, şi la Zilele Medievale, la Târgul Mare al Bistriţei. Am vrea să mergem şi la Cluj să promovăm aceste tradiţii”, a spus şi Liana Adina David.
Târgul din jurul Bisericii Evanghelice este deschis până în 10 martie inclusiv.
Bravo fetelor !
Dovediți că puteți și că ce aveți mai de preț – mintea – nu vă poate lua nimeni.
Ignorați politicienii și spor la treabă.
Succes !
Pentru a pune o asemenea afacere trebuie munca si iart munca! Inceputul este celmai greu la inceput. Frumusetea este ca nimeni nu este obligata la spaga. De asemenea un conducere nu este cineva trinis politic.
Riscul este mare ,dar nu e afectat bugetul statului ca la intreprinderile de stat.
Daca afacerea progreseaza poate sa ajunga o mare intreprindere cu larga sanse pe plan international.
Va urez succese pentru initiatori si pentru tara!
Felicitari, fetelor ! Mult succes in continuare!