Actualitate

Află ce studente primesc burse de la Primăria Bistriţa pe toată durata facultăţii!

Maria Cristina Paşcanu, studentă în anul I la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Chimie şi inginerie chimică şi Ana Bilegan, studentă în anul I la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţeganu” Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină generală, vor primi burse de merit de la Primăria Bistriţa.

Cele două studente au obţinut cel mai mare punctaj dintre toţi candidaţii care au depus documente la Primărie.

Ambele sunt absolvente ale Colegiului Naţional « Liviu Rebreanu » din Bistriţa. Maria Cristina Paşcanu a obţinut, în total, 456 de puncte, iar Ana Bilegan 384 de puncte. Cele două sunt studente în anul întâi şi vor primi Burse de merit Nosa care vor fi valabile pe toată durata facultăţii dacă vor continua să aibă rezultate bune. Cuantumul unei Burse de merit „Nosa” este de 500 de lei pe lună, adică 6.000 de lei pe an.

Pe locul al treilea s-a clasat Iustin Login Anca, student în anul întâi la Universitatea Babeş Bolyai Cluj Napoca, Facultatea de Matematică şi Informatică care nu a reuşit să obţină decât 285 de puncte, iar pe locul al patrulea Lavinia Crina Moldovan,  studentă la două facultăţi din cadrul UBB, Facultatea de Geografie şi Facultatea de Litere.

Pe locul cinci s-a clasat Ioana Nicoleta Găurean, fiica fostului viceprimar Florin Găurean (PNL), care, deşi este studentă la Universitatea Glasgow din Marea Britanie, nu a întrunit punctajul necesar să primească bursă.

În total, în competiţia pentru cele două Burse Nosa s-au înscris 16 studenţi.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS