Actualitate

Agresorul unui taximestrist şi alţi doi potenţiali criminali, trimişi în judecată de procurori

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud şi de pe lângă instanţele judecătoreşti din judeţ au soluţionat, luna trecută, 683 cauze penale şi au trimis în judecată prin rechizitorii sau acorduri de recunoaştere a vinovăţiei 103 inculpaţi, cei mai mulţi pentru infracţiuni contra vieţii, contra patrimoniului, silvice, de evaziune fiscală, precum şi infracţiuni prin care se încalcă normele legale vizând circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

Minorul Sbârcea Florin, arestat arestat preventiv, a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor, violare de domiciliu şi ameninţare. În 28.08.2017, pe fondul unui conflict cu persoana vătămată B.N.D., i-a aplicat acesteia lovituri cu o lopată cauzându-i leziuni corporale vindecabile în termen de 65-70 zile cu punerea în primejdie a vieţii. La data de 25.08.2017, a pătruns fără drept în curtea persoanelor vătămate T.M. şi T.D.A., mascat cu o haină pe care o avea pe cap, după care, având asupra sa o furcă le-a ameninţat pe acestea cu moartea. La data de 28.08.2017, cu o ţapină în mână a proferat din nou ameninţări cu moarte, la adresa persoanei vătămate T.D.A.

Epure Leonida, arestat preventiv, va fi judecat pentru tentativă la infracţiunea de omor. În data de 17.08.2017, aflându-se pe un teren agricol, i-a aplicat lovituri cu o bâtă lui M.T.(82 ani), cauzându-i leziuni corporale vindecabile în termen de 45-50 zile, cu punerea în primejdie a vieţii.

Ursz Ionuţ, arestat preventiv, a fost trimis în judecată pentru omor, tentativă la omor, tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. În 22.06.2017, a pătruns la locuinţa victimei R.M.(85 ani) cu scopul de a sustrage bunuri. A lovit-o cu pumnii şi picioarele până a omorât-o. A fost surprins de victima T.L. (75 ani), căreia i-a aplicat lovituri cu un cuţit şi cu pumnii, cauzându-i leziuni corporale vindecabile în termen de 15-16 zile de îngrijiri medicale, cu aceeaşi ocazie sustrăgându-i cerceii şi un inel de aur. Apoi, a deposedat prin violenţă, pe persoana vătămată C.M.N. de autoturismul-taxi cu care a fost transportat de la locul faptei, precum şi de suma de 200 lei şi un telefon mobil. Pe traseu, a lipsit de libertate pe aceeşi persoană vătămată, iar după sustragerea autoturismului, l-a condus pe drumurile publice, deşi nu poseda permis de conducere auto.

Parchetul Bistriţa-Năsăud a informat că s-au dispus soluţii de netrimitere în judecată, respectiv de clasare sau renunţare la urmărire penală în 598 cauze faţă de 623 făptuitori/suspecţi/inculpaţi.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS