Actualitate

AJOFM organizează în 20 mai Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud va organiza în ziua de vineri 20 mai, începând cu ora 10.00, Bursa generală a locurilor de muncă.

Bursa se va desfăşura la Hotel Bistrița din municipiul Bistriţa, Piaţa Petru Rareș nr. 2.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Agenţii economici din judeţul Bistriţa-Năsăud care oferă locuri de muncă vacante se pot adresa la sediul AJOFM din Bistriţa, str. Gării, nr. 2-4, tel: 0263 – 236295, persoana de contact Roman Maria, tel. 0752-058455.

Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: ajofm.bn@anofm.gov.ro.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS