Social

AJOFM organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud anunță organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, în data de vineri 27 octombrie.

Bursa se va desfășura la sediul AJOFM din Bistrița, str. Lalelelor nr. 3A, începând cu ora 10.00.

Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2023, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Toți cei prezenți la bursă vor afla de la reprezentanții AJOFM informații referitoare la facilitățile oferite de Legea nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, despre măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a AJOFM, dar și despre cursurile de formare profesională organizate prin centrul propriu.

La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

În vederea participării la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, angajatorii pot transmite pană la data de 25.10.2023 oferta de locuri de muncă vacante, date de contact: tel. 0263 – 236 296, fax. 0263 – 236296, e-mail: ajofm.bn@anofm.gov.ro. Persoana de contact Maria Roman, tel. 0752-058455, e-mail: maria.roman.bn@anofm.gov.ro.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS