Actualitate

Ambulanţă privată răsturnată pe DN 15 A. Cinci pacienţi dependenţi de dializă au fost răniţi

O ambulanţă BGS s-a răsturnat, vineri, pe DN 15 A la intrarea în localitatea Herina, iar cinci pacienţi care se aflau în ea, bolnavi care depind de dializă, au fost răniţi, ei fiind transportaţi la spital.

Potrivit dispecerului de serviciu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, o ambulanţă privată care transporta cinci bolnavi dependenţi de dializă s-a răsturnat vineri după-amiaza pe DN 15A la intrarea în localitatea Herina.

Din primele informaţii, se pare că şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un stâlp după care aceasta s-a răsturnat într-un şanţ de circa un metru săpat la marginea drumului aflat în plin proces de reabilitare şi care este mult îngustat pe porţiunea respectivă întrucât se fac săpături în vederea lărgirii părţii carosabile.

„În urma accidentului, cei cinci pacienţi care se aflau în maşină au fost răniţi uşor. Trei dintre ei au fost aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu ambulanţe. Alţi doi sunt încă evaluaţi de medici la faţa locului”, a spus sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Antonela Gorgan a declarat că un echipaj al Poliţiei face cercetări să afle cauza accidentului.

„E posibil ca acest accident să se fi produs din cauza drumului mult îngustat pentru reabilitare. Facem cercetări să vedem cine se face vinovat”, a declarat ea.

DN 15 A face legătura între Sărăţel (Bistriţa-Năsăud) şi Reghin. Pe acest tronson se lucrează la reabilitarea drumului, carosabilul fiind mult îngustat.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS