Actualitate Recomandări

Anul Nou 2019, întâmpinat la Bistrița cu muzică și jocuri de artificii

(FOTO-VIDEO) Anul Nou a fost primit cu multă veselie în centrul istoric al Bistriței, la tradiționala petrecere de Revelion în aer liber.

În deschiderea concertului organizat pe pietonalul Liviu Rebreanu de Primăria Bistrița și Consiliul Județean au cântat trupa Big City din Beclean și Cristian Moldovan, finalist la concursul X Factor.

La 23.30 a început recitalul interpretei Lora.

Cu câteva minute înainte de miezul nopții, pe scena din centrul istoric au urcat președintele CJ Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul Cristian Niculae, care le-au urat La mulți ani celor prezenți (VEZI AICI).

După numărătoarea inversă la cumpăna dintre ani, trecerea în 2019 a fost marcată de un spectaculos foc de artificii, cu efecte pirotehnice diversificate inclusiv de la nivelul turnului Bisericii Evanghelice, punctul principal al jocurilor de lumină și culoare. Bistrițenii care au ales să intre în noul an pe pietonal, nu puțini, au putut vedea pe cer, timp de 10 minute, candele romane, evantaie, steluțe, jerbe, scântei, vulcani, viermi șuierători, cascade și flori multicolore.

Bun venit, 2019! La mulți ani!

Foto Gered Zsolt:

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS