Social

Apa scursă de pe dealuri a inundat mai multe gospodării din Șintereag. Totul din cauza unui șanț înfundat (FOTO)

Între 10 și 12 gospodării din Șintereag au fost inundate în urma ploilor abundente din ultimele zile. Este vorba de grupul de case de pe partea dreaptă la intrarea în sat dinspre Bistrița, cele care se află după prima curbă până la drumul spre satul Tăure. Totul se întâmplă din cauza unui șanț înfundat.

”E drumul Tăurii, iar acolo este șanț, iar șanțul respectiv e înfundat undeva în dreptul grădinilor noastre și toată apa vine în grădini în loc să se fi făcut sub șoseaua națională și să meargă în partea cealaltă către râu. Nu știu cine a făcut lucrările acestea, noi am semnalat oricum situația Primăriei Șintereag. Acum doi ani a fost și mai mult dezastru și a venit primarul și a văzut. Tot spune că va face și nu face. Curățarea canalului nu ar fi așa o lucrare costisitoare. Ar fi nevoie de un buldoexcavator și de un utilaj care să-l curețe, dar ca să deviezi apa care vine dinspre deal să se scurgă în râu acolo normal că ar costa pentru că trebui făcut un șanț care să fie betonat”, ne-a declarat un localnic

Potrivit sursei citate, apa a intrat în grădini și beciuri și chiar în anexele gospodărești unde s-au înecat păsări și a ajuns la cotețele porcilor, unii oameni fiind obligați să-și scoată animalele și să le ducă în altă parte.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS