Cum va arăta grădiniţa futuristă din Beclean care va purta numele unui personaj din desene animate

Holistic

În timp ce la Bistriţa nu s-a făcut nicio investiţie nouă, doar cârpeli şi spoieli, la Beclean va fi construită o grădiniţă cu fonduri europene după un „proiect futurist”, anunţă primarul oraşului Nicolae Moldovan, care a primit vizita delegației specialiștilor Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest și a experților externi de la București și Timișoara pentru verificarea în teren a proiectului.

Proiectul Grădiniței “Albă ca Zăpada” ce va fi făcut prin fonduri europene a primit aprobarea de care avea nevoie pentru a merge mai departe în următoarea etapă.  „Toți cei din delegație au fost foarte încântați de proiectul futurist al Grădiniței cu program prelungit Albă ca Zăpada”, a scris primarul Nicolae Moldovan pe Facebook.

„Sper ca totul sa decurgă bine în continuare și să se înceapă cât mai repede lucrul efectiv, în așa fel încât copiii și cadrele didactice să aibă un mediu foarte bun de desfășurare a activităților, la standarde europene”, a mai adăugat primarul Nicolae Moldovan.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.