Actualitate

Arome de iarnă la Restaurantul „Coroana de Aur”. Cu ce bunătăţi vă aşteaptă bucătarii

Restaurantul Hotelului “Coroana de Aur” vă aşteaptă, începând de luni, 1 Decembrie, cu un meniu de iarnă apetisant din care nu lipsesc mâncărurile româneşti tradiţionale, dar nici combinaţiile mai puţin obişnuite, opera unor bucătari inventivi. Aici găsiţi o gutuie fierbinte cu măr şi scorţişoară!

Renumiţii bucătari ai restaurantului au pregătit ca antreuri: piftie de porc cu salată de ceapă la preţul de 12 lei, dar şi un mix de salată de iarnă format din salată de boeuf, salată de vinete, ouă umplute, salată de ciuperci, piftie şi ceapă, în total 600 de grame, la preţul de 23 de lei.

De asemenea, tot începând cu Ziua Naţională, puteţi comanda trei tipuri de ciorbe: de prune uscate şi afumătură, 400 de gr. la preţul de 13 lei, ciorbă de moare cu cârnaţi la 9 lei şi ciorbă de lăşcuţe cu afumătură la 9 lei porţia.

La felul principal, oferta este şi mai generoasă. Specialitatea de varză, costiţă şi cârnaţi costă 35 de lei (550 de grame), ciolanul cu iahnie de fasole şi varză murată de asemenea, iar tocăniţa albă cu afumătură şi mămăliguţă o puteţi comanda la 20 de lei porţia. Pomana porcului cu mămăligă şi afumături asortate costă 32 de lei, ceafa cu legume şi ghimbir 22 de lei , iar costiţa cu miere, ghimbir, dovleac copt şi cartofi la cuptor 26 de lei porţia.

La desert puteţi comanda gogoşi cu gem la 5 lei porţia, budincă de orez cu mere şi scorţişoară la 9 lei porţia, măr în foietaj şi minciunele la 5 lei porţia fiecare.

Cum într-o zi de iarnă sunt binevenite băuturile calde, în meniul Restaurantului “Coroana de Aur” veţi găsi vin fiert la 200 de ml. paharul (6,5 lei) şi gutuie fierbinte cu măr şi scorţişoară (200 ml.) la preţul de 6 lei.