Social

Artiști de Eurovision, în concert la Beclean

În cea de-a doua seară a Zilelor Becleanului, organizate la împlinirea a 780 de ani de atestare documentară a orașului, pe scena din Piața Mare au urcat tenorul Vlad Miriță, Simina Popandron și formația Voltaj.

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a transmis numerosului public: ”Vrem să facem cunoscut tuturor numele Becleanului, la București, în Polonia, în Irlanda, să știe toată lumea ce frumos este aici. La mulți ani, Beclean!”.

Vlad Miriță, cântăreț de pop și solist vocal de operă, a participat în 2008 la Eurovision alături de Nico, clasându-se cu piesa ”Pe-o margine de lume” pe locul 20 din 45.

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, a încins atmosfera alături de colegii săi Valeriu Ionescu – bas, Gabriel Constantin – chitară, Adrian Cristescu – clape şi Oliver Sterian – percuţie. Voltaj a reprezentat România la Eurovision chiar în acest an, cu melodia ”De la capăt”, ocupând poziția a 15-a.

În programul ultimei zile a sărbătorii Becleanului sunt concerte cu Lidia Buble, What’s Up și Proconsul, finalul urmând să fie marcat de focuri de artificii.

1 vlad mirita beclean 2 vlad mirita beclean 3 voltaj public beclean 4 voltaj beclean

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS