Economie Social

Asociaţia Patronatului din Bistriţa-Năsăud, desfiinţată la cererea lui Valer Sîmihăian

Preşedintele Asociaţiei Patronatului din Bistriţa-Năsăud, Valer Sîmihăian, a cerut Judecătoriei Bistriţa dizolvarea Asociaţiei Patronatului Bistriţa-Năsăud.

Motivul? Niciodată, la nivel central, organizaţia nu a fost recunoscută de forurile centrale aşa că nu mai are rost să existe.

„La vremea când am înfiinţat Asociaţia Patronatului din Bistriţa-Năsăud am vrut să reunim sub cupola ei tot ceea ce însemna patronat în judeţ, să fim o voce unică, ascultată la nivel naţional, dar nu a fost să fie. Mie îmi vin tot felul de hârtii de la Finanţe şi nu mai am nici timp, nici dispoziţia să mă ocup de ele, aşa că am cerut dizolvarea pe cale juridică a organizaţiei”, a spus Valer Sînmihăian. Procesul va avea loc în 11 august la Judecătoria Bistriţa.

În data de 9 august însă va fi un alt proces cerut tot de Valer Sîmihăian, dizolvarea filialei Bistriţa a Consiliului Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din Bistriţa.

„Şi această organizaţie o dizolvăm fiindcă, între timp, am făcut alta, Asociaţia IMM-urilor din Bistriţa-Năsăud care e condusă de domnul Mihai Naghiu. Eu nu mai am timp să mă ocup”, a declarat Sîmihăian care este preşedintele în exerciţiu al Clubului Rotary Bistriţa (foto dreapta).

În ce priveşte Asociaţia patronatului din turism din Bistriţa-Năsăud, condusă de Valer Sîmihăian, aceasta încă funcţionează, dar îşi va schimba preşedintele.

„Am discutat cu Oana Milea (fost director al Hotelului Diana, actual manager al Hotel Metropolis) să preia ea organizaţia şi vom face transferul atribuţiilor în curând”, a declarat Sîmihăian.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.