Economie

Atenție la meșterii pe care îi lăsați în casă!

Doi bărbați din județul Mureș au fost reținuți în cursul zilei de marți și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă după ce l-au tâhărit pe un bătrân de 87 de ani din Bistrița.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, Istvan E. de 28 ani, din comuna Crăciunești și Babi G. de 20 ani, din comuna Sîntana de Mureș, ambele localități din județul ureș, au fost reținuți marți pentru 24 de ore după ce polițiștii i-au identificat ca fiind autorii unei tâlhării din data de 29.06.2011 asupra lui M.D. de 87 de ani din Bistrița.

Potrivit sursei citate, cei doi bărbați au pătruns în curtea și ulterior în locuința bătrânului sub pretextul că vor face reparații la un burlan.


„În momentul în care și-au cerut plata și bătrânul a mers să aducă banii, profitând de imposibilitatea acestuia de a se apăra, unul dintre bărbați l-a imobilizat din spate,  prinzindu-l cu mâinile peste corp, iar celălalt a sustras din buzunarul unei haine suma de 885 lei, după care cei doi au fugit”, a declarat Antonela Gorgan.

Ea a spus că Biroul de Investigații Criminale îi cercetează pe cei doi pentru infracțiunea de tâlhărie, faptă ce este prevăzută cu o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 7 și 20 de ani.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS