Actualitate

”Austria, un model demn de urmat. Putem realiza parteneriate serioase”

Reprezentanții unor firme austriece din domeniul tehnologiei pentru servicii de gospodărire comunală şi infrastructură se află la Bistrița. Ei au participat, alături de oficialități locale și județene, la un simpozion economic organizat la Primăria Bistrița.

Printre invitați, delegații unor companii austriece de renume în gestionarea deşeurilor, ape uzate, apă, infrastructură şi construcţii de drumuri. ”Scopul misiunii este schimbul de informaţii cu partenerii români cu privire la proiecte actuale şi viitoare şi stabilirea de puncte comune de soluţionare a problemelor, cu care se confruntă administraţiile orașelor și comunelor. Comunele şi oraşele austriece dispun de una dintre cele mai bune infrastructuri comunale din Europa. Invitații au putut să se informeze despre tehnologii şi soluţii noi cu aplicare în domeniul comunal”, precizează Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

”Am avut plăcerea să particip la ședința de lucru organizată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița, Camera de Comerț și Industrie împreună cu Ambasada Austriei prin Advantage Austria, în care am prezentat pe scurt câteva dintre investițiile în infrastructura de apă și canalizare, sistemul de management integrat al deșeurilor și în infrastructura de sănătate din județul Bistrița-Năsăud. Este important ca România și județul Bistrița-Năsăud să implementeze noi modele de afaceri prin care rezultatul să fie unul concret și benefic cetățeanului: dezvoltare economică. Austria poate deveni un model demn de urmat, iar astăzi am văzut câteva modele prin care putem realiza parteneriate serioase, în care putem investi pentru ca viața cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud să se îmbunătățească considerabil”, a menționat președintele CJ Radu Moldovan.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS